Kalinka - Artistieke leidingDirigent/artistiek leider - Inna Ogarok

Dirigent/artistiek leider - Inna Ogarok Geboren te Donetsk in Oekra´ne, studeerde Inna Ogarok in haar geboorteplaats aan de Hogeschool voor Cultuur, later gevolgd door een studie koordirectie met volksmuziek als specialisatie aan het Staatsinstituut voor Cultuur in Charkov. Zij was onder meer docente zang en folklore bij de Hogeschool voor Cultuur Donetsk en deelde jarenlang haar grote liefde voor de volksmuziek met het ensemble "Ozorniye Naigrishi".

In 2001 kwam Inna in Nederland wonen. Sindsdien is zij verbonden aan diverse koren en groepen die Oekra´ense en Russische muziek en cultuur uitdragen. O.a. is zij dirigente van het Koor "Druzhba" uit Helmond, 2e dirigente bij het Helmonds Slavisch Koor en het Lysenko Koor en artistiek adviseur van de Stichting Spoetnik.

Sinds 2004 als zangeres actief bij Kalinka werd zij in 2006 aangesteld als koorrepetitor. Na een korte onderbreking voor studie (vanaf 2008) kwam Inna met ingang van oktober 2010 weer terug als koorrepetitor bij Kalinka. Per 1 januari 2013 is zij aangesteld als artistiek leider en dirigent van Kalinka en repeteert zij elke vrijdagavond met het koor.Orkestrepetitor - Natalyia Mizinova

Orkestrepetitor - Natalyia Mizinova Geboren 1970 in Kramatorsk (Oekra´ne) studeerde Natalyia Mizinova aan het Muziekcollege te Donetsk en aan het conservatorium van Kharkov, met als specialisatie orkestdirectie en pedagogiek van Russische traditionele muziekinstrumenten. Natalyia was onder meer soliste (domra) in het orkest van het pedagogisch Instituut van Kharkov, dirigent van het kinderorkest van de muziekschool in Kharkov, orkestdirigent en pedagoge op de muziekschool in Bezhetsk en op het Muziekcollege in Tver (Rusland).

In Nederland speelt zij sinds 2006 in Otrada. Sinds 2008 is zij uitvoerend musicus en presentatrice van Musica Nostalgica en vanaf september 2012 speelt zij 2e viool in het Amstelveens Symfonie Orkest. Per eind januari 2013 is Natalyia orkestrepetitor bij Kalinka.Dansleider - Katja Aleksyeyeva-Cing÷z

Dansleider - Katja Aleksyeyeva-Cing÷z Geboren in de Sowjet-Unie in 1978, studeerde in Mikola´v (Oekra´ne) aan de staatsschool voor hoger beroepsonderwijs (Volkskunst) voor leider van een dansgezelschap en organisator van evenementen (1993 -1997). Tussen 1995 en 1998 was zij, in Mikola´v in een instituut voor buitenschoolse activiteiten voor kinderen, leider van een dansgezelschap. Daarna was zij coach aerobics in een sportschool en was zij tussen 1996 en 2001 coach/begeleider van een dansafdeling aan de sportschool Dis in Mikola´v. Sinds 2003 woont Katja in Rotterdam. Tussen 2005 en 2011 danste zij bij Kalinka. Zij kent onze vereniging en ons repertoire dus goed.