Kalinka Junior

Kalinka Junior Flyer

Kalinka junior is een initiatief van het Russisch-Oekra´ns Zang- en Dansensemble Kalinka. We bieden kinderen in de leeftijd tussen 6 en 13 jaar een programma met zang, dans en orkest.


Ons doel is, kinderen het plezier van muziek en dans te laten ervaren. Muziek en dans zijn universeel; wij bieden muziek en dans vanuit onze Russische en Oekra´ense achtergrond en weten uit ervaring, dat ook geboren Nederlanders er plezier aan beleven.


Natalyia Mizinova gaat een kinderorkest opzetten; de kinderen moeten al enige ervaring met een instrument hebben. Ze brengen naar de repetitie hun eigen instrument mee en onder leiding van Natalyia gaan ze samenspelen.
De zang/dans-groep zal afwisselend met Inna Ogarok gaan zingen en met Katja Aleksyeyeva-Cing÷z dansen.
Een paar keer per jaar treedt Kalinka junior in een zaal op; soms met het grote Kalinka.


Praktische zaken

De lessen vinden het hele jaar door plaats; 10 maanden dus, behalve in de school vakanties. Iedere vrijdag van 16:30 - 18:00; 40 minuten zang en 40 minuten dans met 10 minuten pauze ertussen. Bij voldoende aanmelding kunnen de groepen op leeftijd gesplitst worden.


Het adres:
Dr. Martin Luther King School
Bertrand Russellplaats 7 (Ommoord)


Het tarief:
€ 60, per 3 maanden, vooraf te voldoen via automatische incasso.


Jeugdcultuurfonds (JCF)

Voor een vergoeding van het cursusgeld kunnen kinderen van 4 tot en met 17 jaar zich aanmelden bij het Jeugdcultuurfonds. Kijk voor de voorwaarden op www.jeugdcultuurfonds.nl/rotterdam

Voorwaarden Jeugdcultuurfonds:
  • Wilt u gebruik maken van deze vergoeding, dan is aanmelding bij en goedkeuring door het JCF noodzakelijk, voordat definitieve inschrijving bij Kalinka mogelijk is.
  • Inschrijven met deze regeling kan alleen persoonlijk bij de medewerker van Kalinka bij de deur van de leslocatie.
  • Indien u zich heeft ingeschreven en de vergoeding door het Jeugdcultuurfonds niet wordt toegekend, bent u verplicht het volledige cursusbedrag te betalen.
Inschrijven:
Inschrijven kan via het te downloaden inschrijfformulier (PDF bestand) Indien u verdere vragen heeft, kunt u bellen met Jan van Bommel, voorzitter van Kalinka: 06-18803742.

U kunt uw vragen ook per e-mail stellen: juniorleden@ensemble-kalinka.nl


Kalinka Junior Flyer